Locatie van onze servers en datacenter
Onze servers zijn gevestigd in Amsterdam en Chicago (USA) op een van de meest betrouwbare en technologisch geavanceerde datacentra in de wereld. We hebben gekozen voor dit state-of-the-art, SAS 70 Type II-datacenter vanwege de uitstekende connectiviteit en flexibiliteit. Door het gebruik van meerdere Tier 1-telecom aanbieders, waaronder AT & T, NTT en AboveNet, samen met tal van private peering "-overeenkomsten biedt ons datacenter uitstekende connectiviteit voor wereldwijd bereik. De volledige redundant netwerk architectuur, uitstekende bandbreedte, meerdere lagen van beveiliging van netwerken en gecentraliseerd netwerk monitoring wordt de topkwaliteit van onze hosting service gewaarborgd. Wij hebben de dagelijkse service en onderhoud uitbesteedt aan de specialisten van TMD.


24/7/365 Live Server Monitoring
Alle hosting servers zijn opgenomen in ons geautomatiseerde server monitoring systeem (APSMS). De APSMS detecteert elk ongewoon gedrag of handelingen die de prestaties van de server kunnen beïnvloeden. In het geval dat een mogelijk probleem wordt gedetecteerd wordt er een waarschuwing gegeven, zodat direct actie kan worden genomen, meestal voordat de server echt problemen gaat geven. Bovendien, worden zowel het automatische monitoring systeem hosting servers 24/7/365 gemonitord door onze meest ervaren systeembeheerders om de beste hosting voor uw website te verzekeren. In tegenstelling tot de meeste hosting bedrijven, werkt het technische support team nauw samen met onze systeembeheerders.

Virus, DDoS en beveiliging
Onze servers maken gebruik van CentOS Linux. Gebaseerd op Red Hat Linux, biedt dit een aantal voordelen met betrekking tot de systemen, server security tools en diverse andere OS functies. Bovendien zijn beschikken deze servers over een volledige geautomatiseerd abonnement op het Red Hat Network, dat beveiligingspatches en OS-updates die van vitaal belang zijn voor het bijhouden van uw website omvat, ter bescherming tegen eventuele server side veiligheidsproblemen en aanvallen. In het geval dat een DDoS-aanval wordt gedetecteerd en bevestigd door onze systeembeheerders en datacenter Network Operations Center, wordt de getroffen server achter een speciale hardware firewall geplaatst, welke de hacker aanval zal omleiden naar een speciale DDoS Mitigatie Service. Dit filtert de aanval en maakt het legitieme verkeer mogelijk om gewoon door te werken. Als de aanval is weggeëbd, wordt de oorspronkelijke weg tussen de plaats van bestemming en de rest van het internet hersteld.

Bescherming tegen spam
Onze bescherming tegen spam betreft zowel server-side en client-side spam beschermingsfilters en mechanismen. Onze systeembeheerders hebben veel tijd besteedt besteed om  geavanceerde e-mailservice filters te maken om te voorkomen dat zowel de uitgaande en binnenkomende spam onze servers bereiken. Bovendien zijn alle servers opgenomen in een speciaal spam monitoring systeem. Dit zorgt ervoor dat al uw e-mails veilig worden afgeleverd op de mailserver. Verder bieden we een lijst met client-side tools die u helpen om aangepaste filters per hosting of e-mailaccount te maken. Om extra spam bescherming voor uw e-mailaccounts te bieden kunt u ook het SpamAssassin filter gebruiken. SpamAssassin is zeer flexibel en biedt een van de beste software spam mechanismen die vandaag beschikbaar zijn.

ACCOUNTNET INTERNET MEDIA SL
Avenida País Valencia 12baja
03570 Villajoyosa-  Alicante
Spanje
Tel: 965887840
E-mail: info@accountnetimedia.com